Boka

Bokning och Tillgängliga Datum

Bokningsbara datum

BOKNINGSBARA DATUM


28-29 Juni, Mån-Tis V.26 BOKAD


3-5 Juli, Lör-Mån V.26 Nybörjarkurs FULLBOKAD


10-11 Juli, Lör-Sön V.27 BOKAD


16-18 Juli, Fre-Sön V.28 BOKAD


30 Juli-1 Aug, Fre-Sön V.29 Nybörjarkurs 


6-8 Augusti, Fre-Sön V.31

FORTSÄTTNINGSKURS FULLBOKAD


27-29 Augusti, Fre-Sön V.34 FORTSÄTTNINGSKURS (1 plats kvar)


3-5 September, Fre-Sön V.35 BOKAD


10-12 September, Fre-Sön V.36Event: Kajak och segling - The best of the west


1-2 Juli Vecka 26


22-23 Juli Vecka 29      Re Covid-19

  • Vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens besked.
  • Vi desinficerar material och kontaktytor i båten som gäster och personal varit i kontakt med innan, under och efter varje segling.
  • Vi är införstådda med vikten av att inte gå till jobbet även vid mindre sjukdomssymptom. Det är väldigt viktigt att även gäster avstår från att delta även med mindre sjukdomssymptom.

Bästa seglingskursen någonsin


Som skeppare på sin egen båt förmedlar Melissa kunskap på hög nivå. Unikt och lärorikt i skön gemenskap med övriga deltagare. Tack för denna gång och på återseende!


Anna-Karin Olofsson

-Elev på fortsättningskurs

Bokning via mail och telefon


För bokning eller intresseanmälan hör av er via mail eller telefon till boka@sailwithmelissa.com eller +46760292474. Alla tillfällen går att boka som seglarkurser, kompissegling, eventsegling, familjesegling eller ett helt skräddarsyddt äventyr. När vi kommit överens får ni en bokningsbekräftelse.


Alla datum går att boka i grupp eller som singel. Är du singel och önskar seglarkurs uppdateras tillfället till seglarkurs för att ge chansen till andra som önskar detsamma. Alla datum går att få skräddarsydda för just det du önskar.


Pris

Cirka 4400 kr/person för 3 heldagars-kurs. Vid gruppbokningar, skicka en intresseanmälan med era önskemål om dagar och gruppstorlek så får ni ett prisförslag. 


I priset ingår alltid övernattning i båten och skeppare/instruktör.


Rekommendation av gruppstorlek


Gruppbokningar

Vi rekommenderar att man är minst 4 st och max 8 st ombord som en grupp. Båten har fyra st enkel sängar i salongen. Två st större stickkojjer och en för pik. Detta får man boka efter tycke och smak, bolla gärna med oss så hjälper vi till med de praktiska frågorna.


Seglarkurs

Om du intresserad av en seglarkurs och är singel eller få i antal, gör en intresseanmälan så öppnas den upp som en bokningsbar seglarkurs för att ge chansen för andra att boka samma tillfälle. Välj om du vill boka grund eller fortsättningskurs. Där håller vi gärna kurser för 4-6 personer ombord. Mindre grupper ger en mer effektiv inlärningkurva och var och en får mer tid till att praktisera alla momenten i seglingen.


PLATS

Veddö hamn är en liten skyddad vacker vik omringad av ett naturreservat. Hamnen ligger 3 km norr om fjällbacka. Båten ligger i Veddö hamn där det också finns tillgång till parkering och anslutningar med lokal transporten västtrafik.