Kompissegling

RUTTFÖRSLAG


Båten utgår från Veddö hamn som ligger 3 kilometer norr om fjällbacka, precis bredvid ett vackert naturreservat. Gratis parkering finns i nära anslutning. 


Den närmaste hamnen är Fjällbacka, en av bohusläns mysigaste hamnar med ett pittoreskt samhälle. Här är finns ett flertal restauranger, bland annat bryggan som omvandlas nattklubb kvällstid. 


Smögen är en av västkustens pärlor, känd för den ikoniska smögenbryggan, fylld av shopping, båtliv och fest. Lite som västkustens Ibiza. Smögen ligger ca 3-4 timmar söder om Fjällbacka. 


Väderöarna Sveriges vackraste och solsäkraste naturhamn, ligger rakt västerut från Fjällbacka mitt i havet. Här kan man ligga direkt förtöjd till klipporna eller i en mysig liten hamn.Väderöarna av namnet. När det regnar över land skiner alltid solen på väderöarna... nästan! Här ute är det tropisk vatten och det är den mest västliga ögruppen innan Danmark. Det finns även en exklusiv restaurang om man önskar sätta en extra guldkant på resan. En idyllisk ö-grupp helt enkelt.


Grebbestad, Kosteröarna, Bovallstrand och flera andra pärlor finns inom seglingsavstånd från Veddö hamn. Vi lägger upp rutten efter era önskemål och rådande väder och vindförhållanden!


MAT

När det kommer till mat lägger vi upp det så att det passar bäst för er. Vi erbjuder frukost, lunch och bokning av resturnag besök. Det går också bra att boka utan mat och ha en gemensamm skeppskassa för maten under seglingen. 

KOMPISSEGLING


Möhippa, svensexa eller bara gött häng? Ta med kompisgänget på en weekend i skärgården och kombinera skratt och segling.


GUPPSTORLEK

Vi rekomenderar att man är 4-8 perosner om alla ska övernatta ombord. Möjlighet till övernattning på land kan också finnas. Om inte alla sover i båten kan man vara upp mot 10 personer på seglingen. Läs mer om båten här.

BOKNING

Klicka här för att se tillgängliga datum. Maila eller ring för att diskutera ett upplägg som passar just för er.