Event och Företagssegling

EVENT OCH FÖRETAGSEGLING

TEAMBUILDING


Segling bygger på samarbete, och är den perfekta teambuildingaktiviteten. Boka in arbetsgruppen eller företaget på ett på ett fartfyllt äventyr till havs, fyllt med segling, aktiviteter, restaurangbesök och oförglömliga naturupplevelser

RUTTFÖRSLAG

Båten utgår från Veddö hamn som ligger 3 kilometer norr om fjällbacka, precis bredvid ett vackert naturreservat. Gratis parkering finns i nära anslutning. 


Den närmaste hamnen är Fjällbacka, en av bohusläns mysigaste hamnar med ett pittoreskt samhälle. Här är finns ett flertal restauranger, bland annat bryggan som omvandlas nattklubb kvällstid. 


Smögen är en av västkustens pärlor, känd för den ikoniska smögenbryggan, fylld av shopping, båtliv och fest. Lite som västkustens Ibiza. Smögen ligger ca 3-4 timmar söder om Fjällbacka. 


Väderöarna, Sveriges vackraste och solsäkraste naturhamn, ligger rakt västerut från Fjällbacka mitt i havet. Här kan man ligga direkt förtöjd till klipporna eller i en mysig liten hamn.Väderöarna av namnet. När det regnar över land skiner alltid solen på väderöarna... nästan! Här ute är det tropisk vatten och det är den mest västliga ögruppen innan Danmark. Det finns även en exklusiv restaurang om man önskar sätta en extra guldkant på resan. En idyllisk ö-grupp helt enkelt.


Grebbestad, Kosteröarna, Bovallstrand och flera andra pärlor finns inom seglingsavstånd från Veddö hamn. Vi lägger upp rutten efter era önskemål och rådande väder och vindförhållanden!

GRUPPSTORLEK


Vi rekommenderar att man är 4-8 perosner om alla ska övernatta ombord. Möjlighet till övernattning på land kan också finnas. Om inte alla sover i båten kan man vara upp mot 10 personer på seglingen. 

MAT

När det kommer till mat är vi flexibla och lägger upp det så att det passar era önskemål. Vi erbjuder frukost, lunch och bokning av eventuella restaurangbesök. Det går också att boka utan mat och ha en gemensam skeppskassa för mat under seglingen.

BOKNING

Klicka här för att se tillgängliga datum. Maila eller ring för att diskutera ett upplägg som passar just för er.